Jumlah Paparan Halaman

MUTIARA KATA

SELAMAT DATANG

PAPAN KENYATAAN - IKLAN

Selasa, 5 Mei 2009

English Reading Competition


Guru Besar bersama para pemenang

Majlis Penyampaian Hadiah

Ucapan Aluan daripada En Mohamad Zabidi

Hakim bertugas..Pn Hazlinda dan En Razali

Orang kuat BI Pn Noridayu dan Cik Azmaliza

Pelajar turut serta menyaksikan pertandingan

Salah seorang peserta

Tarikh : 04 Mei 2009
Hari : Isnin

Tempat : Dewan Seri Gemilang , SK Kuala Tahan


Panitia Bahasa Inggeris dengan kerjasama Pusat Sumber Sekolah telah menganjurkan pertandingan Bacaan dalam Bahasa inggeris. Pertandingan ini melibatkan pelajar tahun satu hingga tahun 6. Seramai 36 pelajar telah turut serta dalam pertandingan ini.
Pertandingan ini bertujuan untuk memberikan galakkan kepada pelajar dalam penggunaan bahasa inggeris dalam kehidupan seharian. Pertandingan bermula pada pukul 9.00 pagi. Pertandingan tersebut telaah diadili oleh hakim yang terdiri daripada guru-guru SK Kuala Tahan.
En Mohamad Zabidi b Abdullah , Guru Besar dalam ucapan aluan merakamkan ucapan terima kasih kepada semua yang menjayakan program ini. Program yang baik haruslah diadakan lebih kerap dan dapat memberikan peluang yang sama kepada semua pelajar.Di samping itu , program ini dapat mengikis sikap malu untuk tampil di khalayak ramai.
Majlis berakhir dengan upacara penyampaian hadiah kepada para peserta yang menyyertai pertandingan tersebut. Guru besar juga sempat bergambar bersama para pemenang.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Blog Widget by LinkWithin